Trompet til bryllup

Trompet musik i kirken

akustisk trompet musik

Trompet i kirken

Oplev en atmosfære af højtidelighed og elegance, når Copenhagen Winds spiller trompet i kirken ved jeres bryllup. De bløde toner fra trompeten, som fylder kirkerummet, skaber en følelse af storhed og tradition, hvilket bidrager til en dybt bevægende musikoplevelse. Denne musik kan ikke alene vække minder, men også fremkalde håb om fremtiden.
Trompetens klare og kraftfulde klang er ideelt tilpasset de højtidelige omgivelser i en kirke, og den er med til at skabe en særlig stemning, som løfter ceremonien og forstærker den solennelle atmosfære. Om det er en traditionel fanfare, der annoncerer brudens ankomst, eller en blid, melodisk akkompagnement, mens brudeparret går ned ad kirkegulvet, vil musikken fra Copenhagen Winds uden tvivl tilføre en følelse af noget enestående og uforglemmeligt, som gør brylluppet til en endnu mere speciel begivenhed.

Bredt repertoire

Du vælger musikken i kirken

Når I planlægger musikken til jeres bryllupsceremoni i kirken, tilbyder Copenhagen Winds et udvalg af klassiske og betydningsfulde værker, der kan spille en central rolle i både indgangen og udgangen af kirken. Her er nogle eksempler på de numre, vi kan fremføre på trompet:

  1. “Bryllupsmarch” af Felix Mendelssohn – Denne klassiske og livlige march er ideel som udgangsmusik, når bruden gør sin entré og skaber en fejende og festlig atmosfære.

  2. “Prins Jørgens March” af Jeremiah Clarke – Denne storslåede og ceremonielle march kan anvendes både som musik til indgangen og til udgangen, og tilføjer en kongelig værdighed til begivenheden.

  3. “Te Deum” af Marc-Antoine Charpentier – Kendt for sin majestætiske og opmuntrende klang, passer denne komposition perfekt til både indgang og udgang, og understreger ceremoniens betydning.

  4. “Here Comes the Bride” / Brudekoret fra ‘Lohengrin’ af Richard Wagner – Ofte brugt som indgangsmusik, denne kendte melodi fra Wagner er synonym med bryllupsfejringer og skaber en uforglemmelig afslutning på ceremonien.

  5. “Trumpet Voluntary” af John Stanley – Denne elegante og festlige piece er ideel til udgangen, hvor den skaber en atmosfære af triumf og fejring, mens parret forlader kirken.

  6. “Jesu Bleibet Meine Freude” af Johann Sebastian Bach – Denne bevægende og hjertevarmende komposition er perfekt til en mere eftertænksom eller meditativ del af ceremonien, og tilføjer en dybde af åndelig skønhed.

Andre populære sange som vi spiller:
Gabriel’s Oboe’ – Ennio Morricone
‘Kanon I D-dur’ – J. Pachelbel
‘Ave Maria’ – F. Schubert
‘What A Wonderful World’ – Louis Armstrong
‘Wonderful Tonight’ – Eric Clapton
‘Can You Feel The Love Tonight’ – Løvernes Konge
‘A Whole New World’ – Aladdin
‘I Will Always Love You’ – Whitney Houston
‘You Raise Me Up’ – Josh Groban/Rolf Løvland

Copenhagen Winds er dedikeret til at skabe en musikalsk oplevelse, der ikke alene respekterer traditionen men også personliggør jeres store dag. Vi er her for at sikre, at musikken reflekterer jeres personlige præferencer og bidrager til en uforglemmelig atmosfære.

Oftes stillede spørgsmål

Vores priser er baseret på flere faktorer - 

hvor mange musikere du ønsker, arrangementets varighed (f.eks. kun vielse, vielse og reception eller vi også kommer sidst på aftenen og spiller brudevals ), mængden af musik og behovet for evt. en arrangør. Der pålægges desuden transportomkostninger for arrangementer uden for Storkøbenhavn. Send os gerne en e-mail eller ring og få en snak hvis I har spørgsmål om priser.

På jeres bryllupsdag, en begivenhed fyldt med kærlighed og glæde, er det min ære at bidrage med musik, der afspejler jeres kærlighed til hinanden. Jeres valg af musik er helt op til jer, og jeg er klar til at skabe den stemning, I ønsker under ceremonien. Jeg stræber efter at sikre en behagelig og professionel bookingproces, så I kan føle jer trygge hele vejen igennem. Et typisk musikalsk forløb kunne inkludere smuk bryllupsmusik ved brudens indgang, en musikalsk pause efter vielsen, festlig musik ved jeres exit fra kirken og salmeledsagelse efter ønske.

Den mest almindelige bestilling til en vielse er solo trompet eller solo horn med orgel eller klaver, men vi laver alle konstellationer - duo, trio, kvartet eller kvintet som spiller alene uden andre. Hvis i ønsker et nummer med sang og intrument kan dette også være muligt. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Scroll to Top